(T)huis in Delfzijl

Energie en geld besparen met de Energiebrigade

17 oktober 2023

Heeft u een (te) hoge energierekening? Dan is de Energiebrigade Eemsdelta voor u heel interessant. Ook als u vanwege de versterkingsopgave gaat verhuizen. De Energiebrigade biedt gratis hulp om energie en geld te besparen. Dit doen zij door in teams van twee (coach + klusser) op huisbezoek te gaan en samen met u te kijken wat de energiebesparende mogelijkheden zijn. De klusser voert de maatregelen in overleg met u direct uit. Daarbij kunt u denken aan tochtstrips, led-lampen, brievenbusborstel of een waterbesparende douchkop. Hierdoor verbruikt u minder energie en verlaagt u uw energierekening. Het huisbezoek, het advies en de maatregelen zijn geheel gratis.

Aanmelden voor gratis huisbezoek

De Energiebrigade is een initiatief van de gemeente Eemsdelta. Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente via deze link: Energiebrigade Eemsdelta . Wilt u zich direct aanmelden voor een gratis huisbezoek? Vul het online formulier in via deze link: Aanmeldformulier Energiebrigade Eemsdelta.

Benieuwd hoe zo’n huisbezoek van de Energiebrigade gaat?

De Energiebrigade Eemsdelta is op huisbezoek bij de heer Jager. Hij wil zijn energierekening verlagen en heeft daarom hulp gezocht bij de Energiebrigade. Energiecoach Magda Schuurman en energieklusser Roelof Pieterman helpen hem daar graag bij. Bekijk hier het filmpje!