(T)huis in Delfzijl

Uitwierderweg

Ruim wonen aan de Uitwierderweg!

Status: Verkocht/verhuurd | in aanbouw
Programma:
8x koop | 8x huur
Typologie:
Rijwoningen
Ontwikkelaar:
Acantus/Geveke Bouw & ontwikkeling

Aan de Uitwierderweg bouwt Geveke Bouw & Ontwikkeling 16 rijwoningen.

De bouw wordt in twee fasen uitgevoerd.

  • De acht huurwoningen van Acantus zijn opgeleverd.
  • De bouw van de 8 koopwoningen zit in een afrondende fase. Aannemer IIBO is gestart met het aanbrengen van stuc- en spuitwerk. Hierna worden de badkamers en keukens geplaatst en installaties ingeregeld. Dit jaar kunnen de toekomstige bewoners al genieten van hun nieuwe woning.

Huurwoningen

Er zijn twee type huurwoningen:

  • Vier hoekwoningen met drie slaapkamers en een zolder
  • Vier tussenwoningen met drie slaapkamers en een zolder

Bekijk de uitgebreide brochure van deze huurwoningen.

Acantus verhuurt deze woningen. De huurwoningen zijn inmiddels toegewezen. De familie Lamijer verhuist naar één van de hoekwoningen. Benieuwd wat zij ervan vinden? Lees dan het interview.

 

Koopwoningen

De 8 koopwoningen hebben een inhoud van circa 505 m3 tot 524 m3 en een gebruiksoppervlak van circa 137 m2. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De grote zolder is vrij indeelbaar. Naar keuze kunnen op de zolder extra kamers gecreëerd worden. De kavels variëren tussen de circa 162 m2 en 302 m2. De achtertuinen zijn bijna 14 m diep en hebben een berging. Naar keuze kan bij de hoekwoningen een garage gebouwd worden. 

De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Kenmerken

De kenmerken van deze woningen zijn:

  • Bevingsbestendig
  • Gasloos
  • Energiezuinig

Planning:

De huurwoningen zijn in maart 2021 opgeleverd.
De koopwoningen worden eind 2021 opgeleverd.  


Over Kwelderland

In het noordoosten van Delfzijl ligt de woonwijk Kwelderland. De wijk ligt tegen de zeedijk aan en heeft veel groen en waterpartijen. Het is een heus kweldergebied met kreken en slenken. Dit unieke gebied ligt op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Het treinstation, winkelcentrum De Wending, woonzorgcentrum BetingeStaete en de Brede School Noord liggen om de hoek. Lekker uitwaaien op de dijk? Na drie minuten wandelen heeft u een weids uitzicht over het prachtige Wad.