(T)huis in Delfzijl

Slenk en Saturnusstraat

Wonen tegen de zeedijk aan!

Status: Verkocht | in aanbouw
Programma: 24x koop
Typologie: Twee-onder-een-kap woningen
Ontwikkelaar: Hornstra|Zethoven

In Kwelderland aan de Slenk en Saturnusstraat ontwikkelt Hornstra Zethoven 24 twee-onder-een-kap woningen voor de verkoop. De woningen worden nu gebouwd (door aannemer VDM).

Er worden 2 types gebouwd:

  • De Kanoet met hoge goot
  • De Plevier met lage goot

De Kanoet (hoge goot)

De woningen hebben een inhoud van circa 495 m3 en een gebruiksoppervlak van circa 151 m2. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn naar keuze twee extra slaapkamers mogelijk.

De Plevier (lage goot)

De woningen hebben een inhoud van circa 420 m3 en een gebruiksoppervlak van circa 114 m2. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De woning is naar keuze uit te voeren als levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond (inhoud circa 550 m3 en gebruiksoppervlak circa 134 m2). De kavels variëren tussen de 288 m2 en 340 m2. De achtertuinen zijn tussen de 11 m en 13 m diep.  

Kenmerken

  • Bevingsbestendig
  • Gasloos
  • Optie tot levensloopbestendig

Planning

De bouw is in januari 2021 gestart.

De eerste woningen worden vanaf september 2021 opgeleverd.

 

Over Kwelderland

In het noordoosten van Delfzijl ligt de woonwijk Kwelderland. De wijk ligt tegen de zeedijk aan en heeft veel groen en waterpartijen. Het is een heus kweldergebied met kreken en slenken. Dit unieke gebied ligt op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Het treinstation, winkelcentrum De Wending, woonzorgcentrum BetingeStaete en de Brede School Noord liggen om de hoek. Lekker uitwaaien op de dijk? Na drie minuten wandelen heeft u een weids uitzicht over het prachtige Wad.