(T)huis in Delfzijl

Kwelderland Nagels

Genieten op balkon in Kwelderland!

Status: Verkocht | In aanbouw
Programma: 24x koop
Typologie: Appartementen
Ontwikkelaar: Janssen de Jong Bouw Noord B.V.

Op de zogenoemde nagels in Kwelderland bouwt Janssen de Jong Bouw Noord BV drie appartementsgebouwen met elk 8 appartementen voor de verkoop. Op zowel de begane grond als op de eerste verdieping worden drie appartementen gebouwd. Op de tweede verdieping is ruimte voor twee appartementen. Het gebruiksoppervlak is tussen de 75 m2 en 90 m2. Alle appartementen hebben een eigen balkon, vanwaar u geniet van de groene en waterrijke omgeving van Kwelderland. Voor elk appartement wordt een berging op de begane grond gebouwd. 

De appartementen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Bouw

In april 2021 is aannemer Janssen de Jong Bouw Noord gestart met het inrichten van de bouwlocaties, waarna vanaf mei gestart is met het heien van de funderingspalen.

De bouw verloopt volgens planning en inmiddels worden de contouren van de 3 gebouwen zichtbaar. Binnenkort wordt voor het eerste gebouw het hoogste punt bereikt.

Na het plaatsen van de kap starten de afbouwwerkzaamheden. Volgens planning worden de gebouwen in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd.

Balg – september 2021
Slik – september 2021
Slenk – september 2021

Kenmerken

  • Appartementen
  • Aardbevingsbestendig
  • Gasloos

Planning

In mei 2021 start de bouw.
Tweede kwartaal 2022 oplevering.

LOCATIE 1: BALG
LOCATIE 2: SLIK
LOCATIE 3: SLENK

Over Kwelderland 

In het noordoosten van Delfzijl ligt de woonwijk Kwelderland. De wijk ligt tegen de zeedijk aan en heeft veel groen en waterpartijen. Het is een heus kweldergebied met kreken en slenken. Dit unieke gebied ligt op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Het treinstation, winkelcentrum De Wending, woonzorgcentrum BetingeStaete en de Brede School Noord liggen om de hoek. Lekker uitwaaien op de dijk? Na drie minuten wandelen heeft u een weids uitzicht over het prachtige Wad.