(T)huis in Delfzijl

Over ons

Er staat veel te gebeuren in Delfzijl! De komende jaren gaat Delfzijl flink op de schop. We gaan vele honderden nieuwe woningen bouwen en lege plekken vullen met eigentijdse, aardbevingsbestendige en energiezuinige woningen. Huurwoningen en koopwoningen. Deze bouwen we o.a. voor bewoners van de Zandplatenbuurt Noord en omgeving.

(T)huis in Delfzijl en thuisindelfzijl.nl is een initiatief van de gemeente Delfzijl. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met woningcorporatie Acantus, Belangengroep Versterken Zandplatenbuurt en diverse partners zoals projectontwikkelaars, makelaars en aannemers.

Speciale aandacht is er op deze website voor de bewoners van 386 huurwoningen en 141 particuliere woningen in de Zandplatenbuurt Noord en omgeving. Zij krijgen in het kader van de versterkingsaanpak de mogelijkheid te verhuizen naar een nieuw huis. De 527 huizen maken deel uit van de groep ‘1588’.

Deze website maakt deze en andere bewoners, bedrijven en nieuwsgierigen die informatie willen over wonen in Delfzijl wegwijs.

Naast informatie van gemeente Delfzijl, Acantus en BVZ vindt u op deze website ook informatie van makelaars en projectontwikkelaars die koopwoningen aanbieden.