(T)huis in Delfzijl

Over ons

Er staat veel te gebeuren in Delfzijl! De komende jaren gaat Delfzijl flink op de schop. We gaan vele honderden nieuwe woningen bouwen en lege plekken vullen met eigentijdse, aardbevingsbestendige en energiezuinige woningen. Huurwoningen en koopwoningen. Deze bouwen we o.a. voor bewoners van de Zandplatenbuurt.

(T)huis in Delfzijl en thuisindelfzijl.nl is een initiatief van de gemeente Eemsdelta. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met woningcorporatie Acantus, Belangengroep Versterking Zandplatenbuurt (BVZ) en diverse partners zoals projectontwikkelaars, makelaars en aannemers.

Speciale aandacht is er op deze website voor de bewoners van de Zandplatenbuurt en omgeving. Zij krijgen in het kader van de versterkingsopgave de mogelijkheid te verhuizen naar een nieuw huis.

Deze website maakt deze en andere bewoners, bedrijven en nieuwsgierigen die informatie willen over wonen in Delfzijl wegwijs.

Naast informatie van gemeente Eemsdelta, Acantus en BVZ vindt u op deze website ook informatie van makelaars en projectontwikkelaars die koopwoningen aanbieden.