(T)huis in Delfzijl

Start verkoop van enkele projecten

24 maart 2022

Zaterdag 2 april start de verkoop van een aantal nieuwe woningen en kavels in Delfzijl. De verkopende partijen informeren u graag over hun woningen, de prijzen en de planning. De woningen en kavels zijn tijdens de woonbeurs vorig jaar gepresenteerd. Belangrijkste doelgroep zijn de particuliere woningeigenaren in de Zandplatenbuurt en omgeving. Vanwege de versterkingsopgave krijgen zij een budget om een nieuwe woning in Delfzijl te laten bouwen. Daarnaast zijn ook andere belangstellenden welkom.

Datum: zaterdag 2 april 2022
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Plaats: Het Lichtbaken, Huibertplaat 57 in Delfzijl

Woningen die vanaf 2 april te koop zijn
Schrijversbuurt Zuid-West: aan de zuidwestkant van de Schrijversbuurt gaat projectontwikkelaar Hornstra|Zethoven negentien aardbevingsbestendige rijwoningen bouwen. De woningen bestaan uit twee of drie lagen.
Wonen met een PLUS: in het gebied tussen de Waterstraat, Willemstraat en Havenstraat verrijst de komende twee jaar een bijzonder appartementencomplex. Wonen met een PLUS omvat 70 huurappartementen van Acantus en 8 koopappartementen, voor jong en oud.
Kavels op de hoek Kustweg-Neptunusstraat: op de hoek van Kustweg en Neptunusstraat laten twee gezinnen twee halfvrijstaande woningen bouwen. Er zijn nog drie kavels beschikbaar. Dat betreft een kavel voor een vrijstaande woning en twee kavels voor een half vrijstaande woning (2-onder-1 kapwoning).
Landenbuurt: helaas kan de verkoop van 20 woningen aan de Finsestraat nog niet van start. De gemeente is nog in overleg met de eigenaar van de garageboxen en er is nog geen overeenstemming bereikt.