(T)huis in Delfzijl

Woonbeurs 2022: laatste appartementen in het Boegkwartier

17 november 2022

Het Boegkwartier vordert gestaag. De fundering is gelegd en de bouw krijgt bovengronds al wat vorm. Op deze fantastische plek in het hartje van Delfzijl, komt een bijzonder appartementencomplex met 70 huur- en 8 koopappartementen voor jong én oud. Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inschrijven op de woonbeurs. Wie zich nu aanmeldt kan nog zelf de kleur van tegels, kastdeurtjes en het werkblad bepalen in de keuken, toilet en badkamer. Ook kan er nog meegedacht worden over de inrichting van de gezamenlijke binnentuin.

Droomplek

De huurappartementen in het Boegkwartier, voorheen Wonen met een PLUS, worden bevingsbestendig, energiezuinig en gasloos opgeleverd. Ze zijn bedoeld voor één of tweepersoonshuishoudens. Onder de woningen komt de nieuwe Lidl . Wonen in het Boegkwartier is wonen op een droomplek. Dichtbij alle winkels, voorzieningen, de haven en het prachtige strand.


De woonbeurs vindt plaats op 25 of 26 november a.s. in de Brede School in Delfzijl-Noord.
Grijp deze kans en schrijf je in voor een mooi appartement op een toplocatie in het Boegkwartier!

Op 25 september is de woonbeurs alleen voor bewoners van de Zandplatenbuurt. Zij hebben een uitnodiging gekregen met de tijden.

Op zaterdag is iedereen die interesse heeft in de nieuwbouwlocaties in Delfzijl van harte welkom tussen 10.00 – 13.00 uur.