(T)huis in Delfzijl

Woonbeurs 2022: start inschrijving LTS-locatie

15 november 2022

Acantus ontwikkelt in Delfzijl-West, in samenwerking met de bewoners van de Finsestraatflat, 25 prachtige huurappartementen en 12 huurwoningen met royale tuin. Het appartementencomplex en de rijwoningen komen op de plek waar vroeger de LTS stond. Een aantal appartementen is toegewezen aan de bewoners van de Finsestraatflat, voor de overige appartementen én woningen start de inschrijving op de woonbeurs.

Recreatieruimte

Zowel de appartementen als de woningen worden bevingsbestending, energiezuinig en gasloos opgeleverd. De appartementen hebben twee slaapkamers, de woningen drie én een zolderetage. Bij de appartementen wordt een gemeenschappelijke recreatieruimte gerealiseerd.

Voorbereidingen

Op dit moment is de gemeente bezig het terrein bouwrijp te maken. Daarna wordt de bouwplaats ingericht, zodat de bouw voor het eind van het jaar nog kan beginnen. Naar verwachting duurt de bouw ongeveer een jaar.


De woonbeurs vindt plaats op 25 of 26 november a.s. in de Brede School in Delfzijl-Noord.
Lijkt het jou leuk om in Delfzijl-West te wonen? Schrijf je dan snel in voor de rijwoningen of appartementen op de voormalige LTS locatie! Dit kan vanaf vrijdag 25 november op de woonbeurs.

Op 25 september is de woonbeurs alleen voor bewoners van de Zandplatenbuurt. Zij hebben een uitnodiging gekregen met de tijden.

Op zaterdag is iedereen die interesse heeft in de nieuwbouwlocaties in Delfzijl van harte welkom tussen 10.00 – 13.00 uur.