(T)huis in Delfzijl

Woonbeurs (T)huis in Delfzijl!

6 september 2021

De gemeente Eemsdelta organiseert samen met woningcorporatie Acantus en Belangengroep Versterking Zandplatenbuurt op zaterdag 18 september de woonbeurs (T)huis in Delfzijl. Centraal staan de locaties waar nieuwe woningen gebouwd gaan worden. De beurs vindt plaats tussen 10.00 – 15.00 uur in de sporthal van de Brede School Noord in Delfzijl.  

Woonbeurs

De Woonbeurs staat in het teken van promotie en presentatie van nieuwbouwlocaties in de Delfzijl. Het gaat  om de locaties waarvan woningen  op korte termijn in de verkoop of verhuur komen en waar belangstellenden zich op kunnen oriënteren en/of inschrijven. Daarnaast worden enkele nieuwe locaties gepresenteerd waar mogelijk woningen gebouwd kunnen worden. De woonbeurs is in eerste instantie voor de bewoners van de Zandplatenbuurt die vanwege de versterkingsoperatie mogen verhuizen naar een nieuwe woning. Daarnaast zijn ook andere belangstellenden welkom.

Aandacht voor coronamaatregelen

De organisatoren van de woonbeurs letten scherp op de geldende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De beurs wordt zeer ruim opgezet, er komen pijlen die de looprichting aangeven en er wordt op gelet dat niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. De organisatie doet een beroep op iedereen om te letten op de 1,5 meter afstandsregel.

Woonbeurs 2019

Woonbeurs 2019